Skrivkraft

 

Workshop 23 maj - för dig som vill skriva

I en workshop med mig, Gabriella Röschmann, får du upptäcka vad som händer när du fattar pennan. Vilka ord kommer och vad gör skrivandet med dig? Med enkla skrivövningar kommer du igång och med dig från kvällen får du tips på hur du kan fortsätta. Du behöver inga förkunskaper och allt material du behöver finns på plats.

Workshopen ger jag under Maker Town-festivalen, i samarbete med High Coast Creative och Innovationsbolaget. Tillsammans lyfter vi all den kreativitet som finns i Örnsköldsvik och den är du och dina ord en del av.

Om Gabriella Röschmann: Jag är författare, skribent och kreativ inspiratör. Med tre utgivna böcker vet jag vad skrivandet kan betyda men också hur svårt det kan vara att hitta in i det, eller tillbaka till det. Tvivel och tvekan vill ofta vara en del av skrivprocessen men det finns många sätt att se till att de håller sig undan. Det kommer jag att hjälpa dig med under den här stunden så att du kan ägna dig helt åt det lustfyllda och upptäcka kraften som finns i skrivandet.

Torsdag 23 maj 18.00-20.30
Plats: Innovationsbolagets lokal, Centralesplanaden 20
Kostnad: 350 kr, inkl. skrivmaterial, kaffe/te och smörgås.
Anmälan och/eller frågor till: gabriella@ordlycka.se och din avgift betalar du via swish till 123 003 87 78 (Ordlycka, Gabriella Röschmann)