Skriv Ditt Nu

 

 

Skriv Ditt Nu är en skrivupplevelse där du upptäcker vad skrivandet är för dig. Med min guidning får du under fyra veckor utforska skrivandet och med det upptäcka mer av dig och ditt nu. Du skapar en rutin med skrivande varje dag eller så ofta som du vill.

Jag ger Skriv ditt nu några gånger varje år, alltid kopplat till en årstid i form av Vårskrivet, Sommarskrivet, Höstskrivet eller Vinterskrivet. Varje gång blir skrivupplevelsen ny och även om innehållet till viss del kommer igen får det en ny form utifrån den tid som är. Därför kan du delta i Skriv ditt nu så många gånger som du vill.

 

Skriv Ditt Nu har en egen plats på Instagram och det är där du tar del av inspiration, skrivövningar och livesändningar. Varje vecka har ett eget tema. Du kommer att få se tillbaka, vända dig inåt, se på allt det som finns runtom dig och blicka framåt.


 Det här ingår i Skriv Ditt Nu: 

 

  • Inspiration och/eller skrivövning på Instagram, varje dag i fyra veckor.
  • Två livesända workshops på Instagram, som du även kan se i efterhand.
  • Du har tillgång till innehållet i ytterligare två veckor efter avslut.

 

 

 

 

 

 

Vill du få information inför nästa Skriv Ditt Nu
I mitt inspirationsbrev, som jag skickar ut ungefär en gång varje månad, delar jag med mig av kreativ inspiration och bjuder på olika övningar. Skriv upp dig på sändlistan i formuläret här på sidan så landar det även hos dig.

Även på mitt Instagramkonto @gabriellasordlycka delar jag med mig av inspiration till att skriva och hitta mer kreativitet.