Skriv Ditt Nu

Skriv Ditt Nu är en skrivupplevelse där du upptäcker vad skrivandet är för dig. Med min guidning får du under fyra veckor utforska skrivandet och med det upptäcka mer av dig och ditt nu. Du skapar en rutin med skrivande varje dag eller så ofta som du vill. Ett tillfälle att hitta de berättelser du behöver skriva eller att komma in i ett skrivande som gör något för dig.

Jag ger Skriv ditt nu tre gånger varje år. Med en ny årstid kommer en ny omgång av skriv ditt nu, i form av Vårskrivet, Höstskrivet och Vinterskrivet. Varje gång blir skrivupplevelsen ny och även om innehållet till viss del kommer igen får det en ny form utifrån den tid som är. Därför kan du delta i Skriv ditt nu så många gånger som du vill.

Skriv Ditt Nu har en egen plats på Instagram och det är där du tar del av inspiration, skrivövningar och livesändningar. Varje vecka har ett eget tema. Du kommer att få se tillbaka, vända dig inåt, se på allt det som finns runtom dig och blicka framåt.


Det här ingår i Skriv Ditt Nu:
  • Inspiration och/eller skrivövning varje dag i fyra veckor.
  • Två livesända workshops.
  • Introduktion till varje ny vecka med en kort skrivövning.

Under vinter och vår 2022 är ”Skriv ditt nu” satt på paus.
I mitt inspirationsbrev, som jag skickar ut ungefär en gång varje månad, delar jag med mig av kreativ inspiration och bjuder på olika övningar. Skriv upp dig på sändlistan i formuläret här på sidan så landar det även hos dig.

Även på mitt Instagramkonto @gabriellasordlycka delar jag med mig av inspiration till att skriva och hitta mer kreativitet. Skriv ditt nu kommer tillbaka till hösten igen.